Tuesday, 6 December 2016

SELAMAT BERTEMU KEMBALI!!

Sudah berminggu-minggu juga saya tak bersiaran dek kerana sibuk dengan pelbagai aktiviti. Antaranya ialah:

* meraikan anak dapat result upsr 6A 
*menghadiri pelbagai jemputan majlis sekolah akhir tahun
*menyediakan anak sulong ke negara Jepun mengikuti program pertukaran pelajar yang dibuat oleh sekolahnya
*bercuti di Krabi
*menghantar anak-anak ke temuduga sekolah- sekolah menengah
*di KLINIK KU, kami sibuk membuat perancangan untuk tahun depan 2017 yang lebih mencabar dek kerana banyak barang-barang dan produk di klinik adalah diimport. Dengan matawang ringgit yang lemah, harga ada kenaikan dan sudah tentu akan mempengaruhi kemampuan berbelanja.

Hari ini saya nak introduce satu lagi produk minuman yang boleh diamalkan setiap hari untuk membaikpulih kerosakkan kulit dan juga mencerahkan kulit iaitu S LITE.


THE SCIENCE BEHIND S LITE:  

MENCERAHKAN KULIT 
Mengandungi SUPEROXIDE DISMUTASE(SOD) yang merupakan enzim yang sifat anti-oksidannya sangat 'powerful', yang lebih superior dari antioksidan lain seperti glutatahione.

SEJARAH PENEMUAN Superoxide Dismutase(SOD).

Dalam tahun 1989, sejenis species tembikai yang jarang-jarang ditemui (non-GMO), cucumis melo L dijumpai di negara Peranchis, didapati bersifat tahan lama dan tidak mereput bila dibiarkan tanpa pengawetan selama 3 minngu. Pengkaji sains mendapati species tembikai cucumis melo L. cantaloup mempunyai kandungan SuperOxide Dismutase(SOD) yang sangat tinggi dan mampu meneutralkan 'free radicals' sejuta kali lebih kuat dari makanan berantioxidan tinggi seperti buah delima, acai berries dan goji berries.

Sifat inilah yang dimanupulasi dalam minuman S LITE, dan produk ini dirumuskan bersama beberapa vitamin lain seperti vitamin E, L-cysteine, galacto-oligosaccharide dan mixed berries.

Saranan pengambilan: satu sachet setiap hari.
1 kotak 30 sachets

WHATS APP: 013 3477284

No comments:

Post a Comment